PvdA Maassluis bezoekt Oranjebuurt en het Hoofd

Door Sjoerd Kuiper op 27 januari 2018, van 13:00 tot 17:00, oranjebuurt en Hoofd | oranjebuurt en Hoofd

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 27 januari de Oranjebuurt en het Hoofd om in gesprek te gaan met bewoners van deze wijken. Tussen 13:00 en 14:30 gaat de PvdA de Oranjebuurt in en van 14:30 tot 16:00 bezoekt de PvdA het Hoofd.

Fractievoorzitter en lijsttrekker Sjoerd Kuiper gaat zaterdag samen met wethouder Arnold Keijzer en een aantal (kandidaat) raadsleden en vrijwilligers in gesprek met buurtbewoners. Mocht u de sociaal democraten niet op straat treffen, dan is er tussen 16:00 en 16:45 ook een openbaar spreekuur bij Grand Café ’t Hoofd aan de Burgemeester de Jonghkade.

Kuiper: “Maassluis maken we samen. Daarom bezoeken we als PvdA al 12 jaar regelmatig buurten in Maassluis om persoonlijk met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven. Je hoort de meest interessante verhalen, zorgen, ideeën door persoonlijke gesprekken in de wijk. Echt van de straat naar de raad!”

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl. Kijk voor meer informatie op www.pvdamaassluis.nl of benader de PvdA via @PvdAMaassluis op twitter of Facebook.