PvdA Maassluis bezoekt Sluispolder West

Door Sjoerd Kuiper op 3 maart 2018, van 13:00 tot 17:00, Brasserie Tweemaster Vondelpark 2 | Brasserie Tweemaster Vondelpark 2

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 3 maart Sluispolder West om in gesprek te gaan met bewoners van deze buurt. Om 13:00 starten de sociaaldemocraten bij de nieuwbouw aan de Jan Luykenstraat en ze eindigen in de Brasserie van de Tweemaster (Vondelpark 2).

Lijsttrekker Sjoerd Kuiper gaat zaterdag samen een aantal (kandidaat) raadsleden en vrijwilligers in gesprek met buurtbewoners. Mocht u de sociaaldemocraten niet op straat treffen, dan zijn bewoners ook tussen 16:15 en 17:00 in de Brasserie van de Tweemaster van harte welkom om met de PvdA-ers van gedachten te wisselen.

Sjoerd Kuiper: “Maassluis maken we samen. Daarom bezoeken we als PvdA al 12 jaar regelmatig buurten in Maassluis om persoonlijk met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven. Je hoort de meest interessante verhalen, zorgen, ideeën door persoonlijke gesprekken in de wijk. Echt van de straat naar de raad!”

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl. Kijk voor meer informatie op www.pvdamaassluis.nl of benader de PvdA via @PvdAMaassluis op twitter of Facebook.

Sjoerd Kuiper

Sjoerd Kuiper

Sjoerd Kuiper (PvdA): zeker zijn van een stad voor iedereen Stel je eens voor: Ik ben Sjoerd Kuiper, 38 jaar, geboren en getogen in Maassluis. Mijn vriendin en ik zijn de ouders van een dochter van 6 en zoon van 4. Ik ben geboren aan de Merellaan, heb in Sluispolder Oost gewoond en woon nu

Meer over Sjoerd Kuiper