8 maart 2014, Sluispolder West buurtcentrum de Hooftzaak | Sluispolder West buurtcentrum de Hooftzaak

PvdA Maassluis bezoekt Sluispolder West

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 8 maart Sluispolder West. Tussen 11:00 en 13:00 gaat de PvdA de wijk in om in gesprek te gaan met bewoners van Sluispolder West, te beginnen met de G.A. Brederolaan, de Guido Gezellestraat en de Henriette Roland Holsttraat . Lijsttrekker en wethouder Arnold Keijzer gaat zaterdag samen met (kandidaat) raadsleden en vrijwilligers in gesprek met zo veel mogelijk buurtbewoners. Mocht u de sociaal democraten niet op straat treffen, dan is er tussen 13:00 en 13:30 ook een openbaar spreekuur in buurtcentrum De Hooftzaak, PC Hooftlaan 11a.

De PvdA bezoekt regelmatig buurten en wijken in Maassluis om direct zelf met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven bij Maassluizers. De PvdA vindt het belangrijk constant in gesprek te zijn met bewoners. Niet alleen per e-mail, telefoon of twitter, maar ook door gesprekken op straat.

De komende weken bezoekt de PvdA ook andere woonwijken. Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Sjoerd Kuiper: s.kuiper@maassluis.nl. Kijk voor meer informatie op www.pvdamaassluis.nl of benader de PvdA per twitter op @PvdAMaassluis