Door Jorrit Keijzer op 17 februari 2018, van 13:00 tot 17:00, centrum | centrum

wijkbezoek centrum

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 17 februari het centrum om in gesprek te gaan met bewoners van deze buurt. Om 13:00 starten de sociaaldemocraten bij het Witte Kerkje.

Lijsttrekker Sjoerd Kuiper gaat zaterdag samen met wethouder Arnold Keijzer en een aantal (kandidaat) raadsleden en vrijwilligers in gesprek met buurtbewoners. Als u zeker wilt zijn dat ze bij u langskomen, bel of stuur dan een berichtje naar het mobiele nummer: 06-87402659. Mocht u de PvdA niet op straat tegenkomen, dan kunt u ook naar het spreekuur van 15:30 tot 16:30 in dienstencentrum de Vliet. Vanaf 16:30 zijn de sociaaldemocraten in de Waker. Daar zijn bewoners ook welkom om de PvdA-ers van gedachten te wisselen.

Sjoerd Kuiper: “Maassluis maken we samen. Daarom bezoeken we als PvdA al 12 jaar regelmatig buurten in Maassluis om persoonlijk met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven. Je hoort de meest interessante verhalen, zorgen, ideeën door persoonlijke gesprekken in de wijk. Echt van de straat naar de raad!”

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl. Kijk voor meer informatie op www.pvdamaassluis.nl of benader de PvdA via @PvdAMaassluis op twitter of Facebook.

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer: zeker zijn van goede sportvoorzieningen Wie is Jorrit Keijzer? Ik ben Jorrit Keijzer, 36 jaar en woon mijn hele leven al in Maassluis. Ik werk in een hotel in Delft. Naast mijn werk ben ik na eerst bestuurslid van de PvdA Maassluis te zijn geweest de afgelopen 4 jaar als steunraadslid actief voor

Meer over Jorrit Keijzer