Door Sjoerd Kuiper op 10 februari 2018, van 13:00 tot 17:00, Componistenwijk | Componistenwijk

wijkbezoek componistenbuurt

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 10 februari de Componistenwijk om in gesprek te gaan met bewoners van deze buurt. Om 13:00 starten de sociaaldemocraten bij de houten trappen van Parkhof aan de kant van de Westlandseweg. Na bezoek aan Parkhof gaan ze naar de Van Beethovenlaan. Via de Mozartlaan trekt de PvdA door naar de buurt tussen de Haydnlaan en Chopinstraat in.

Lijsttrekker Sjoerd Kuiper gaat zaterdag samen met wethouder Arnold Keijzer en een aantal (kandidaat) raadsleden en vrijwilligers in gesprek met buurtbewoners. Mocht u de sociaaldemocraten niet op straat treffen, dan is er tussen 16:00 en 16:45 een openbaar spreekuur in de koffiecorner van de Hema in de Koningshoek. Daar zijn bewoners ook welkom om de PvdA-ers van gedachten te wisselen.

Sjoerd Kuiper: “Maassluis maken we samen. Daarom bezoeken we als PvdA al 12 jaar regelmatig buurten in Maassluis om persoonlijk met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven. Je hoort de meest interessante verhalen, zorgen, ideeën door persoonlijke gesprekken in de wijk. Echt van de straat naar de raad!”

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl