Wijkbezoek PvdA Maassluis Vogelbuurt

8 februari, van 12:00 tot 14:00, Vogelbuurt | Vogelbuurt

PvdA Maassluis bezoekt de Vogelbuurt

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 8 februari 2020 de Vogelbuurt om in gesprek te gaan met bewoners van deze wijk. Tussen 12:00 en 14:00 bezoekt de PvdA Maassluis onder andere de straten Spechtstraat, Lepelaarplantsoen en Uiverlaan. Daarna zal de PvdA Maassluis voor de inwoners die wij op straat niet gesproken hebben beschikbaar zijn om ons te spreken in de Koningshof. Hier zullen we tussen 14.00 en 14.30 uur voor de inwoners beschikbaar zijn.

Fractievoorzitter Jorrit Keijzer “Maassluis maken we samen. Daarom bezoeken we met de PvdA Maassluis al meer dan 12 jaar regelmatig buurten in Maassluis om persoonlijk met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven. Je hoort de meest interessante verhalen, zorgen, ideeën door persoonlijke gesprekken in de wijk. Wij gaan van de raad naar de straat en nemen de opmerkingen van de straat mee naar de raad.”

Wij allen hopen u zaterdag te spreken! Wilt u ook de PvdA Maassluis uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met fractievoorzitter Jorrit Keijzer via j.keijzer@maassluis.nl. Kijk voor meer informatie maassluis.pvda.nl of benader de PvdA via @PvdAMaassluis op Twitter en Facebook.