Door Jorrit Keijzer op 31 januari 2017

Artikel 51 vragen nav wijkbezoek Vertowijk

De PvdA gaat maandelijks in Maassluis de wijk in om op gesprek te gaan met bewoners en bewonerscommissies. Naar aanleiding van het groenboek dat de recent opgerichte bewonerscommissie Vertowijk heeft uitgebracht zijn we in Vertowijk op  wijkbezoek geweest en hebben daar na ook de bewonerscommissie gesproken. Naar aanleiding van deze gesprekken heeft de PvdA Maassluis de volgende vragen gesteld aan het college welke u hier kunt terugvinden.

De PvdA Maassluis bezoekt iedere maand een andere wijk. Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl. Kijk voor meer informatie op www.pvdamaassluis.nl of benader de PvdA per twitter op @PvdAMaassluis of Facebook.

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer: zeker zijn van goede sportvoorzieningen Wie is Jorrit Keijzer? Ik ben Jorrit Keijzer, 36 jaar en woon mijn hele leven al in Maassluis. Ik werk in een hotel in Delft. Naast mijn werk ben ik na eerst bestuurslid van de PvdA Maassluis te zijn geweest de afgelopen 4 jaar als steunraadslid actief voor

Meer over Jorrit Keijzer