Door op 8 februari 2014

Geslaagd debat CRM/MSR

Afgelopen donderdag was er in het stadhuis van Maassluis het debat georganiseerd door de Maassluise Sportraad en de Culturele Raad Maassluis. Namens de PvdA Maassluis nam raadslid Joop Luijendijk deel aan het debat. Hij benoemde tijdens het debat het belang van zowel de sport als de cultuur in Maassluis en gaf duidelijk de standpunten weer van de PvdA Maassluis.

Zo benadrukte hij bij cultuur het belang van de Rotterdampas, de wens tot het komen van het cultuurhuis evenals een mobiel cultureel podium. Verder legde hij de nadruk op het belang om de jeugd van Maassluis in aanraking te laten komen met cultuur. Dit kan door muziekonderwijs, maar ook door middel van een jeugdtheater.

Op het gebied van sport benadrukte Joop Luijendijk namens de PvdA Maassluis nogmaals het belang van goede accommodaties, zowel wat betreft de binnensport als voor de buitensport. Daarnaast gaf hij aan dat de gemeente positief moet meewerken aan particuliere initiatieven die er op het gebied van de sport zijn. Ook het sporten in de wijk is een belangrijk punt voor de PvdA Maassluis.

Benieuwd naar alle standpunten van de PvdA Maassluis op het gebied van de sport en de cultuur? Onderaan dit bericht kunt u naar de complete standpunten van de PvdA Maassluis op deze onderwerpen.