Door Jorrit Keijzer op 31 januari 2017

Gezamenlijk PvdA campagnedag Schiedam, Maassluis en Vlaardingen

Op zaterdag 21 januari 2017 hebben de afdelingen PvdA Schiedam, Maassluis en Vlaardingen gezamenlijk campagne gevoerd.

Richard Moti, kandidaat tweede kamerlid was daarbij vanaf de middag ook aanwezig. Richard Moti is werkzaam als FNV-vakbondsbestuurder en heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor een eerlijkere arbeidsmarkt. Hij is 11 jaar lang gemeenteraadslid geweest in Rotterdam en ruim een jaar wethouder Financiën, Dienstverlening & Organisatie.

In een grote rode bus vertrokken de partijleden van de drie steden rond 10.30 uur uit Vlaardingen, om de rest van de ochtend in Centrum Schiedam campagne te voeren. Begin van de middag arriveerde de bus in Maassluis bij de Koningshoek. De rit eindigde weer in het Centrum van Vlaardingen en daar werd ook nog een uur campagne gevoerd. Uiteraard met rozen en rode ballonnen. Dat leverde niet alleen blije gezichten op van jong en oud, maar ook gesprekken op straat.

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer, 32 jaar oud en al mijn hele leven woonachtig in Maassluis. Al vele jaren actief binnen de Maassluise Basketball Vereniging Green Eagles. In het verleden als voorzitter en diverse andere bestuursfuncties, momenteel lid van een aantal commissies en trainer/coach van Dames 2. Daarnaast sinds 2010 secretaris binnen het bestuur van de PvdA Afdeling

Meer over Jorrit Keijzer