Nieuwjaarsborrel en presentatie verkiezingsprogramma

Door Sjoerd Kuiper op 9 januari 2018

Op zaterdagmiddag 13 januari organiseert de PvdA Maassluis een informele nieuwjaarsborrel aan boord van de historische zeesleper de Elbe.

Tijdens de informele nieuwjaarsborrel zal lijsttrekker Sjoerd Kuiper het verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode presenteren door het eerste exemplaar symbolisch te overhandigen aan vertegenwoordigers van de Adviesraadsamenlevingszaken, de Maassluise sportraad (MSR), de Culturele raad Maassluis (CRM) en de Vereniging bewoners belangen Maassluis (VBBM). Dat zijn organisaties die zich net als de PvdA Maassluis werken aan betere sport- en cultuurvoorzieningen, liefdevolle zorg, goed sociaal beleid en goed en betaalbaar wonen in Maassluis.

De informele nieuwjaarsbijeenkomst van de PvdA is ook toegankelijk voor andere Maassluizers die belangstelling hebben voor de lokale politiek in Maassluis. U kunt ook van deze gelegenheid gebruik maken van een rondleiding over dit prachtige schip, dat door vrijwilligers is gerestaureerd. U wordt verzocht zich wel vooraf aanmelden, vanwege het maximaal aantal personen aan boord. Aanmelden kan bij: Jorrit Keijzer (j.keijzer@maassluis.nl)

Wij hopen u  te mogen ontvangen op zaterdagmiddag 13 januari voor een gezellige bijeenkomst met een toast op het nieuwe jaar!

Namens de PvdA Maassluis,

Joop Luijendijk (afdelingsvoorzitter)

Sjoerd Kuiper (lijsttrekker PvdA Maassluis)

Datum: zaterdag 13 januari 2018

Plaats: zeesleper de Elbe (gelegen aan de Govert van Wijnkade tegenover nummer 44)

Tijd: van 16.00 tot 17.30 uur