PvdA bezocht Stort en Elysium

8 februari 2018

Zaterdag 3 februari was de PvdA op wijkbezoek in het Stort en Elysium. We voerden veel leuke gesprekken met bewoners over de leefbaarheid van de wijk en wensen voor Maassluis. Bewoners waren tevreden met de gezelligheid in de buurt, maar spraken ook zorgen uit over het parkeren, het snelle verkeer door de Helderingstraat en overlast situaties (bij het Stort). Na afloop warmden we op bij Oporto waar Mart van Assen namens de bewonerscommissie nog aanschoof tijdens ons spreekuur.

Lijsttrekker Sjoerd Kuiper: “Maassluis maken we samen. Daarom bezoeken we als PvdA al bijna 12 jaar buurten in Maassluis om persoonlijk met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven. Je hoort de meest interessante verhalen, zorgen, ideeën door persoonlijke gesprekken in de wijk. Echt van de straat naar de raad!”

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl.