Door op 10 februari 2014

PvdA Maassluis bezocht omgeving Tuinstraat

Afgelopen zaterdag heeft de PvdA Maassluis een bezoek gebracht aan de omgeving van de Tuinstraat.
Tijdens dit wijkbezoek heeft de PvdA Maassluis een hoop bewoners gesproken. Tegelijk met het wijkbezoek hield de PvdA Maassluis ook een spreekuur in buurtcentrum de Hooftzaak. Over het algemeen waren de bewoners zeer tevreden over de woonomgeving en de diverse voorzieningen die in de directe omgeving beschikbaar zijn. Aandachtspunten die de bewoners mee gaven waren de overlast van hondenpoep, het parkeren en verkeersoverlast.

De PvdA Maassluis neemt de aandachtpunten die zij vanuit de wijk te horen gekregen heeft mee en zal daar waar nodig is via schriftelijke vragen het college vragen actie te ondernemen op de genoemde knelpunten.

De PvdA bezoekt regelmatig buurten en wijken in Maassluis om direct zelf met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven bij Maassluizers. De PvdA vindt het belangrijk constant in gesprek te zijn met bewoners.

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Sjoerd Kuiper: s.kuiper@maassluis.nl.