Door Sjoerd Kuiper op 15 september 2017

PvdA Maassluis bezoek 16 september de Burgemeesterswijk

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 16 september de Burgemeesterwijk. De nieuwe lijsttrekker Sjoerd Kuiper gaat met wethouder Arnold Keijzer en enkele raadsleden en vrijwilligers zaterdag in gesprek met bewoners van de Burgemeesterswijk. Tussen 11:00 en 13:00 gaat de PvdA de wijk in om in gesprek te gaan met bewoners van Burgemeesterswijk. De wijkwandeling begint bij de Kwartelsingel en eindigtbij het Burgemeestersplantsoen.

De PvdA bezoekt zeer regelmatig buurten en wijken in Maassluis om direct zelf met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven bij Maassluizers. De PvdA vindt het belangrijk constant in gesprek te zijn met bewoners over de wensen, zorgen en idee├źn over Maassluis.

De PvdA Maassluis bezoekt iedere maand een andere wijk. Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, of een gesprek dan kunt u ook daarover contact opnemen met Sjoerd Kuiper s.kuiper@maassluis.nl Kijk voor meer informatie op www.pvdamaassluis.nl of benader de PvdA per twitter op @PvdAMaassluis of Facebook.