8 februari 2019

PvdA Maassluis bezoekt 9 februari Bomendal

De PvdA Maassluis bezoekt komende zaterdag, 9 februari Bomendal in Maassluis. Tussen 13:00 en 15:00 gaat de PvdA de wijk in om in gesprek gaan met u en uw buren.

Fractievoorzitter Jorrit Keijzer gaat samen met wethouder Sjoerd Kuiper en raadsleden en vrijwilligers met zo veel mogelijk bewoners in gesprek gaan over de buurt. We willen aan u als bewoners van uw wijk zelf vragen wat de belangrijkste zaken zijn die spelen in de wijk en de zaken die u belangrijk vindt voor de toekomst van uw wijk en Maassluis. We komen dus zaterdag luisteren: welke problemen komt u tegen in uw eigen buurt? Wat wilt u anders of juist behouden?

De PvdA Maassluis vindt het namelijk belangrijk om persoonlijk met de bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving. Natuurlijk kunnen ook alle andere onderwerpen die spelen aan de orde komen. Om die reden bezoeken we al bijna 12 jaar lang bijna maandelijks een wijk in onze stad. Ook de komende jaren blijven we iedere maand een wijk bezoeken.

Mocht u ons niet op straat treffen, dan is er tussen 15.15 en 15:45 uur ook een openbaar spreekuur bij cafe de Ollie’s, rozenlaan 2a, onder het genot van een kop koffie of thee.

Mocht u meer informatie willen over het aankomende wijkbezoek, of heeft u vragen aan de PvdA Maassluis, dan kunt u altijd contact opnemen met Jorrit Keijzer: j.keijzer@maassluis.nl

De PvdA Maassluis is ook te vinden op internet www.pvdamaassluis.nl en op twitter en facebook via @PvdAMaassluis