Door Jorrit Keijzer op 15 maart 2016

PvdA Maassluis bezoekt bewoners rond Koningshoek

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 19 maart de bewoners rondom de Koningshoek. Tussen 11:00 en 13:00 gaat de PvdA de wijk in om in gesprek te gaan met bewoners van de wijk ten noorden van Koningshoek, te beginnen in de Boeier en Botter.

Wethouder Arnold Keijzer en fractievoorzitter Sjoerd Kuiper gaan zaterdag samen met raadsleden en vrijwilligers in gesprek met zo veel mogelijk buurtbewoners. Mocht u de sociaal democraten niet op straat treffen, dan is er tussen 12:30 en 13:30 ook een openbaar spreekuur in de koffiecorner van de Hema. Ook het nieuwe ombudsteam van de PvdA zal daar aanwezig zijn.

De PvdA bezoekt regelmatig buurten en wijken in Maassluis om direct zelf met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven bij Maassluizers. De PvdA vindt het belangrijk constant in gesprek te zijn met bewoners. Niet alleen vlak voor verkiezingen, maar juist ook daarbuiten.

De PvdA Maassluis bezoekt iedere maand een andere wijk. Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer [email protected]. Kijk voor meer informatie op www.pvdamaassluis.nl of benader de PvdA per twitter op @PvdAMaassluis of Facebook.

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer: zeker zijn van goede sportvoorzieningen Wie is Jorrit Keijzer? Ik ben Jorrit Keijzer, 36 jaar en woon mijn hele leven al in Maassluis. Ik werk in een hotel in Delft. Naast mijn werk ben ik na eerst bestuurslid van de PvdA Maassluis te zijn geweest de afgelopen 4 jaar als steunraadslid actief voor

Meer over Jorrit Keijzer

Waar ben je naar op zoek?