PvdA Maassluis bezoekt Oranjebuurt en het Hoofd

Door Sjoerd Kuiper op 27 januari 2018

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 27 januari de Oranjebuurt en het Hoofd om in gesprek te gaan met bewoners van deze wijken. Tussen 13:00 en 14:30 gaat de PvdA de Oranjebuurt in en van 14:30 tot 16:00 bezoekt de PvdA het Hoofd.

Fractievoorzitter en lijsttrekker Sjoerd Kuiper gaat zaterdag samen met wethouder Arnold Keijzer en een aantal (kandidaat) raadsleden en vrijwilligers in gesprek met buurtbewoners. Mocht u de sociaal democraten niet op straat treffen, dan is er tussen 16:00 en 16:45 ook een openbaar spreekuur bij Grand Café ’t Hoofd aan de Burgemeester de Jonghkade.

Kuiper: “Maassluis maken we samen. Daarom bezoeken we als PvdA al 12 jaar regelmatig buurten in Maassluis om persoonlijk met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven. Je hoort de meest interessante verhalen, zorgen, ideeën door persoonlijke gesprekken in de wijk. Echt van de straat naar de raad!”

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl. Kijk voor meer informatie op www.pvdamaassluis.nl of benader de PvdA via @PvdAMaassluis op twitter of Facebook.