Door op 4 maart 2014

PvdA Maassluis bezoekt 8 maart Sluispolder West

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 8 maart Sluispolder West. Tussen 11:00 en 13:00 gaat de PvdA de wijk in om in gesprek te gaan met bewoners van Sluispolder West, te beginnen met de G.A. Brederolaan, de Guido Gezellestraat en de Henriette Roland Holstraat. Lijsttrekker en wethouder Arnold Keijzer gaat zaterdag samen met (kandidaat) raadsleden en vrijwilligers in gesprek met zo veel mogelijk buurtbewoners. Mocht u de sociaal democraten niet op straat treffen, dan is er tussen 13:00 en 13:30 ook een openbaar spreekuur in buurtcentrum De Hooftzaak, PC Hooftlaan 11a.

De PvdA bezoekt regelmatig buurten en wijken in Maassluis om direct zelf met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven bij Maassluizers. De PvdA vindt het belangrijk constant in gesprek te zijn met bewoners. Niet alleen per e-mail, telefoon of twitter, maar ook door gesprekken op straat.

De komende weken bezoekt de PvdA ook andere woonwijken. Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Sjoerd Kuiper: s.kuiper@maassluis.nl. Kijk voor meer informatie op www.pvdamaassluis.nl of benader de PvdA per twitter op @PvdAMaassluis