9 oktober 2019

PvdA Maassluis organiseert rondetafel gesprek: kunnen onze jongeren straks een woning vinden?

De prijzen van koopwoningen zijn fors gestegen, de wachtlijsten voor huurwoningen zijn lang en veel betaalbare woningen worden opgekocht door uitzendbureaus voor arbeidsmigranten. Alle seinen staan op rood op de woningmarkt.
De PvdA Maassluis organiseert een ronde tafel gesprek over wonen in Maassluis: over de kansen van starters, over passende woningen voor senioren en woningen voor ieders portemonnee.

De PvdA wil laagdrempelig met ge├»nteresseerden bespreken hoe we kunnen zorgen dat iedereen zeker kan zijn van een goede, betaalbare woning in Maassluis. Er is ruimte voor belangstellenden om ervaringen te delen, idee├źn te bespreken en vragen te stellen.

Frank van Velzen (directeur wonen van Maasdelta) en wethouder Sjoerd Kuiper (o.a. bouwen en volkshuisvesting) presenteren wat er in Maassluis voor knelpunten zijn en wat er aan wordt gedaan.

Het ronde tafelgesprek is openbaar toegankelijk, vindt plaats op woensdagavond 16 oktober vanaf 20:45 in DE KONINGSHOF en wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden is niet nodig, maar wel handig: j.keijzer@maassluis.nl