19 oktober 2015

PvdA Maassluis richt ombudsteam op!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 19 oktober 2015 is het nieuwe Ombudsteam van de PvdA Maassluis gepresenteerd.

Het PvdA Ombudsteam bestaat uit ervaren leden van de PvdA, die zich graag inzetten voor Maassluizers die in de knel zitten. Achter het Ombudsteam staan tal van deskundigen. Zij kunnen door het Ombudsteam benaderd worden voor advies ‘op de achtergrond’ of om te helpen bij specifieke problemen. Het Ombudsteam beschikt zo over een flink netwerk, waar u met alle vragen en problemen terecht kunt.

Hoe werkt het? U kunt het Ombudsteam inschakelen als u een vraag of probleem heeft waar u zelf niet meer uitkomt. Eén van de leden van het Ombudsteam wordt dan uw contactpersoon en blijft uw aanspreekpunt zo lang we helpen met uw probleem. Wij luisteren en bemiddelen om samen met u een oplossing te vinden. Het Ombudsteam is geen klachtencommissie en spreekt geen oordeel uit. Het Ombudsteam neemt ook niet het probleem van u over, maar probeert u verder te helpen door de juiste contacten te leggen. Als we merken dat het beleid van de gemeente of de uitvoering ervan niet klopt, kan onze gemeenteraadsfractie daar actie op ondernemen.

Contactgegevens:
Telefoon: 06-16944730
E-mail: [email protected]

Het ombudsteam bestaat uit de volgende leden: Joop Luijendijk (coördinator), Mike Feuerberg, Jorrit Keijzer, Abdullah Ertekin en Pieter Hoogenraad.

Waar ben je naar op zoek?