Door op 7 januari 2014

PvdA presenteert verkiezingsprogramma ‘sterk en sociaal’ aan adviesraad samenlevingszaken

De PvdA Maassluis presenteert zaterdagmiddag 11 januari om 15:00 in het Witte Kerkje haar verkiezingsprogramma voor de nieuwe raadsperiode: ‘Sterk en Sociaal’. Tijdens deze openbare bijeenkomst in het Witte Kerkje zal lijsttrekker Arnold Keijzer het programma presenteren en het eerste exemplaar aanbieden aan de voorzitter van de adviesraad samenlevingszaken, Bart Luttik.

De PvdA presenteert traditioneel haar verkiezingsprogramma aan een organisatie die net als de PvdA opkomt voor de belangen van de Maassluise burgers. De adviesraad samenlevingszaken heeft net als de PvdA een scherp oog voor de kwetsbare mensen in Maassluis en adviseert de gemeenteraad en het college over sociale kwesties.

Aan het opstellen van het nieuwe verkiezingsprogramma is een uitgebreid proces voorafgegaan: veel bewoners en organisaties hebben ideeën en wensen aangeleverd. Uiteindelijk zijn alle plannen in werkgroepen besproken en heeft de eindredactie het programma opgesteld. De algemene ledenvergadering van de PvdA Maassluis heeft het verkiezingsprogramma in december formeel vastgesteld.

Alle Maassluizers zijn van harte welkom om zaterdagmiddag bij de presentatie aanwezig te zijn en om een exemplaar in ontvangst te nemen. De zaal opent om 14:30, de bijeenkomst begint om 15:00 en duurt tot 15:30. Van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld en kan bij Sjoerd Kuiper: s.kuiper@maassluis.nl