Door Jorrit Keijzer op 24 augustus 2017

Sjoerd Kuiper lijsttrekker van de PvdA Maassluis

Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is Sjoerd Kuiper lijsttrekker voor de PvdA Maassluis. Dat hebben de leden van de PvdA besloten tijdens de algemene ledenvergadering van 23 augustus.
Kuiper is al lang actief voor de PvdA; eerst als bestuurslid, later als gemeenteraadslid en sinds 2014 als fractievoorzitter.

Kuiper: “Ik sta te popelen om met ons PvdA-team verder te werken aan een Maassluis waar iedereen fijn kan leven. Met goede zorg, betaalbare woningen en kansen voor iedereen. Waar we omzien naar elkaar en verschillen niet leiden tot verdeeldheid. De komende tijd ga ik, samen met onze vrijwilligers, in gesprek met zoveel mogelijk stadsgenoten over hoe we Maassluis samen vooruit kunnen brengen.
Afdelingsvoorzitter Joop Luijendijk “We kennen Sjoerd als een gedreven raadslid die zich onvermoeibaar inzet voor Maassluis. Dankzij zijn inzet worden er straks meer betaalbare woningen in Sluispolder West en op het Conline terrein gebouwd en is er geïnvesteerd in cultuur en sport. Daarom is de afdeling verheugd dat Sjoerd de nieuwe lijsttrekker van de PvdA Maassluis is.”
Sjoerd Kuiper (38) is geboren en getogen in Maassluis, woont samen met zijn vriendin en hun twee jonge kinderen en werkt bij de Tweede Kamerfractie van de PvdA.

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer: zeker zijn van goede sportvoorzieningen Wie is Jorrit Keijzer? Ik ben Jorrit Keijzer, 36 jaar en woon mijn hele leven al in Maassluis. Ik werk in een hotel in Delft. Naast mijn werk ben ik na eerst bestuurslid van de PvdA Maassluis te zijn geweest de afgelopen 4 jaar als steunraadslid actief voor

Meer over Jorrit Keijzer