28 april 2020

Steun voor huurders die in de knel komen door Corona

Ook in deze tijden van crisis staat de PvdA Maassluis voor die inwoners in de stad, die vanwege de Coronacrisis, in de financiƫle problemen komen. De PvdA Maassluis heeft vanavond in de gemeenteraad op aangedrongen dat als huurders door de corona crisis in de problemen komen de corporatie d.m.v. maatwerk er alles aan doet om samen met de huurder een oplossing te vinden.

Uit de beantwoording van de wethouder bleek dan ook dat de Maasdelta hierin zelf ook al volop aandacht heeft en maatwerk biedt voor die huurders die door de corona crisis in de problemen komen. Te bedenken valt hierbij aan bijvoorbeeld betalingsregelingen, huurbevriezing of zelfs huurverlaging. Gezien het maatwerk die door de corporatie wordt gevoerd en de toezegging van de wethouder dat hij de raad na de zomer informeert hoeveel huurders zich bij de corporatie hebben gemeld met betalingsproblemen in relatie tot de corona crisis hebben wij er vertrouwen in dat ook in deze tijd van crisis er alles aan gedaan wordt om die huurders in de stad die door de corona crisis in de problemen komen individueel geholpen zullen worden. Als PvdA Maassluis zullen wij hier in ieder geval scherp op toezien.

Heb jij problemen om je huur te betalen in Maassluis? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Maasdelta! Zij zullen samen met jou zoeken naar een gepaste oplossing