Wijkbezoek Burgemeesterswijk

Door Sjoerd Kuiper op 23 februari 2018

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 24 februari de Burgemeesterswijk om in gesprek te gaan met bewoners van deze buurt. Om 13:00 starten we bij de speeltuin in het Vrijheidspark en we eindigen bij de Wijkvereniging de Flat (Dr. Jan Schoutenlaan 187).

Lijsttrekker Sjoerd Kuiper gaat zaterdag samen met wethouder Arnold Keijzer en een aantal (kandidaat) raadsleden en vrijwilligers in gesprek met buurtbewoners. Mocht u ons niet op straat treffen, dan is er tussen 16:15 en 17:00 een openbaar spreekuur bij Wijkvereniging De Flat. Daar zijn bewoners ook welkom om de PvdA-ers van gedachten te wisselen.

Sjoerd Kuiper: “Maassluis maken we samen. Daarom bezoeken we als PvdA al 12 jaar regelmatig buurten in Maassluis om persoonlijk met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven. We zijn al vaak in de Burgemeesterswijk geweest, in goede en slechte tijden. Je hoort de meest interessante verhalen, zorgen, ideeën door persoonlijke gesprekken in de wijk. Echt van de straat naar de raad!”

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl.

Sjoerd Kuiper

Sjoerd Kuiper

Sjoerd Kuiper (PvdA): zeker zijn van een stad voor iedereen Stel je eens voor: Ik ben Sjoerd Kuiper, 38 jaar, geboren en getogen in Maassluis. Mijn vriendin en ik zijn de ouders van een dochter van 6 en zoon van 4. Ik ben geboren aan de Merellaan, heb in Sluispolder Oost gewoond en woon nu

Meer over Sjoerd Kuiper

Blijf op de hoogte

Ontvang ontwikkelingen en nieuwe update via e-mail