Wijkbezoek centrum as zaterdag!

Door Jorrit Keijzer op 15 februari 2018

De PvdA Maassluis bezoekt komende zaterdag, 17 februari, het centrum. Tussen 13:00 en 16:00 zijn we in de wijk in gesprek te gaan met de bewoners. Om 13:00 starten we bij voor het Witte Kerkje en we eindigen bij dienstencentrum De Vliet.

Lijsttrekker Sjoerd Kuiper gaat samen met wethouder Arnold Keijzer en (kandidaat) raadsleden graag met bewoners in gesprek over uw buurt en onze stad. We  vragen wat de belangrijkste zaken zijn die spelen in uw wijk en welke zaken belangrijk vindt voor de toekomst van de wijk en Maassluis.  Want Maassluis maken samen!

De PvdA Maassluis vindt het belangrijk om persoonlijk met de bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving. Natuurlijk kunnen ook alle andere onderwerpen die spelen in onze stad aan de orde komen. Daarom bezoeken we al bijna 12 jaar lang bijna maandelijks een wijk in onze stad. En dat blijven we ook de komende jaren doen, want zo brengen we de stem van inwoners van de straat naar de raad.

Als u zeker wilt zijn dat we bij u langskomen, bel of stuur dan een berichtje naar ons mobiele nummer: 06-87402659. Mocht u ons niet op straat tegenkomen, dan kunt u ons ook spreken tijdens tussen ons spreekuur van 15:30 tot 16:30 in dienstencentrum de Vliet. Daarna zijn we vanaf 16:30 in de Waker. Uiteraard bent u ook daar van harte welkom om uw opmerkingen door te geven.

Mocht u meer informatie willen over het aankomende wijkbezoek, of heeft u vragen aan de PvdA Maassluis, dan kunt u altijd contact opnemen.