zonnig bezoek Componistenwijk

Door Sjoerd Kuiper op 11 februari 2018

Zaterdag 10 februari was de PvdA Maassluis op wijkbezoek in de componistenwijk. We bezochten de Schubertlaan, Mozartlaan, Van Beethovenlaan, Haydnlaan en Chopinstraat. We hadden heel veel leuke gesprekken met bewoners over de leefbaarheid van de wijk en wensen voor Maassluis. Na een kort gesprek met de vertegenwoordiging van de bewonerscommissie Van Beethovenlaan, trokken we de wijk door. Bewoners waren over het algemeen zeer tevreden met de woningen en de opgeknapte Koningshoek vlakbij. Er waren ook klachten over het verkeer oa parkeren het hard rijden door de Van Beethovenlaan en er is een breed gedeelde wens voor een zebrapad daar. Na afloop warmden we op bij Hema met chocolademelk en spraken we nog een paar bewoners die aanschoven tijdens ons spreekuur met concrete opmerkingen ter verbetering van de wijk.

Lijsttrekker Sjoerd Kuiper: “Maassluis maken we samen. Daarom bezoeken we als PvdA al bijna 12 jaar buurten in Maassluis om persoonlijk met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven. Je hoort de meest interessante verhalen, zorgen, ideeën door persoonlijke gesprekken in de wijk. Echt van de straat naar de raad!”

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl.

Wat is Maassluis toch mooier geworden de afgelopen 20 jaar!

 

Veel leuke gesprekken gevoerd en concrete verbeterpunten opgehaald!

 

uitgenodigd bij inwoners thuis om vanaf het balkon de parkeersituatie te bekijken.

 

#Samenwerkbeter klopt altijd, zeker op de tandem!

 

We hebben gemengde wijken gebouwd: met huur en koop, voor jong en oud goede woningen met groene daken!

Sjoerd Kuiper

Sjoerd Kuiper

Sjoerd Kuiper (PvdA): zeker zijn van een stad voor iedereen Stel je eens voor: Ik ben Sjoerd Kuiper, 38 jaar, geboren en getogen in Maassluis. Mijn vriendin en ik zijn de ouders van een dochter van 6 en zoon van 4. Ik ben geboren aan de Merellaan, heb in Sluispolder Oost gewoond en woon nu

Meer over Sjoerd Kuiper