Kandidaat Raadslid PvdA Maassluis

Abdullah Ertekin

Abdullah Ertekin

Over Abdullah Ertekin

Eerlijk delen is voor Abdullah Ertekin (28 jaar) de prioriteit.

Abdullah heeft aan de Haagse Hogeschool rechten gestudeerd en is jurist. Tijdens en na zijn studie komt hij veel Maassluizers tegen want hij is één van de medewerkers bij het Shell-station Maasland aan de Laan 40-45. Maar inmiddels heeft hij een baan gevonden bij Hofman Accountants.

Voor Abdullah was de PvdA een logische keuze. Hij vindt dat iedereen een gelijke kans behoort te krijgen. Hij weet uit eigen ervaring dat je daar hard voor moet knokken. Zo vertelt hij dat hij tijdens zijn studie goede cijfers behaalde, maar dat het verkrijgen van een stageplek altijd lastig was. Hij was altijd de laatste die uiteindelijk een stageplek kreeg toegewezen, ondanks de goede beoordelingen die hij meekreeg vanuit zijn studie.

De afgelopen karen was Abdullah al actief voor de PvdA in Maassluis als penningmeester. Maar hij wil zich de komende vier jaar verder actief gaan inzetten voor Maassluis. Van de economische groei behoort, wat hem betreft, iedereen te profiteren. Eerlijk delen is voor hem het motto zodat ook iedereen in Maassluis kan meedoen. “We hebben een verantwoordelijkheid voor goede zorg en het verdelen van de lasten op een eerlijke manier”, aldus Abdullah. “Daarvoor wil ik mijn steentje bijdragen in de Maassluise politiek en er voor zorgen dat iedere Maassluizer meetelt”.