Steunraadslid, fractiesecretaris

Jorrit Keijzer

Werk en inkomen, sport en cultuur
Jorrit Keijzer

Over Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer, 32 jaar oud en al mijn hele leven woonachtig in Maassluis. Al vele jaren actief binnen de Maassluise Basketball Vereniging Green Eagles. In het verleden als voorzitter en diverse andere bestuursfuncties, momenteel lid van een aantal commissies en trainer/coach van Dames 2.
Daarnaast sinds 2010 secretaris binnen het bestuur van de PvdA Afdeling Maassluis. De komende vier jaar wil ik mij graag inzetten voor o.a. de sport en jongeren in Maassluis. Ik sta voor een sociaal, sportief en bruisend Maassluis.

Hieronder het voorstel stukje over Jorrit in de schakel:

Ik ben Jorrit Keijzer, 32 jaar en al mijn hele leven woonachtig in Maassluis. Daarnaast ben als secretaris 4 jaar actief binnen de PvdA ben ik ook al zo’n 15 jaar actief binnen de basketballvereniging Green Eagles. Ik heb daar diverse bestuurs- en commissiefuncties vervuld, ben er actief als trainer/coach en speel uiteraard nog zelf.

Waarom PvdA?
Voor mij sluit de PvdA aan bij mijn eigen beeld van de samenleving. Streng voor die mensen binnen de samenleving die er niet alles aan doen zich in te zetten voor de maatschappij, sociaal voor die groep mensen die extra steun van de overheid nodig hebben.

Op welke manier zal de PvdA zich de komende 4 jaar inzetten voor de sport in Maassluis?
Sport is bij uitstek de manier om niet alleen gezond, maar ook sociaal bezig te zijn. Daarom zet de PvdA Maassluis zich in om sport voor alle inwoners toegankelijk te maken. Dit doen we door ons in te zetten voor sporten in de wijk, maar ook door de komende 4 jaar ons hard te maken om achterstallig onderhoud van bestaande complexen aan te pakken.

Wat wil je de komende 4 jaar bereiken?
Als nieuw raadslid wil ik de komende 4 jaar mij inzetten om Maassluis een nog aantrekkelijkere stad te maken om in te wonen, te werken en te recreëren. Dit wil ik doen op het gebied van de sport, maar ook aandacht voor voldoende speelvoorzieningen in de wijk en voor de jongeren meer uitgaansmogelijkheden.

Heb je nog een uitsmijter?
Wilt u dat ik mij de komende 4 jaar in kan zetten voor een sociaal, sportief en bruisend Maassluis? Stem dan 19 maart 2014 op PvdA Maassluis lijst 1