Kandidaat Raadslid PvdA Maassluis

Murat Ciftci

Murat Ciftci

Over Murat Ciftci

Murat Çiftçi (PvdA): zeker zijn van leefbare wijken

Wie is Murat Çiftçi?

Ik ben Murat Çiftçi 35 jaar, geboren en getogen in Maassluis. Ik ben getrouwd met Reyhan en samen zijn we de trotse ouders van onze zonen Kıvanç & Kerem. Na jaren te hebben gewerkt bij de ING als Personal Banker ben ik sinds begin dit jaar ondernemer in Gouda. Sinds 2014 ben ik gemeenteraadslid van de PvdA. Ook zet ik mij in als vrijwilliger voor de Turkse jongeren in Maassluis. Mijn hobby’s zijn voetbal, reizen en fotograferen.

Waarom ben je kandidaat voor de PvdA?

Ik vind dat iedereen zeker moet zijn van een goed bestaan. En met de PvdA strijden we daarvoor: voor voldoende betaalbare woningen, voor gelijke kansen en bestrijding van onrecht en voor leefbare wijken. Er is nog veel verborgen armoede – ook kinderen- en er zijn mensen die geen gelijke kansen krijgen.

Wat wil je de komende jaren bereiken?

Maassluis is een prachtige stad en is in de afgelopen jaren dankzij de inzet van de PvdA mooier geworden, daar ben ik daar trots op. Als raadslid wil ik me de komende 4 jaar keihard inzetten voor leefbare wijken en eerlijke kansen voor iedereen. We moeten blijven investeren in onze toekomst, en dat doen we vooral ook door te investeren in de jeugd. Ik wil mij inzetten voor een betere toekomst voor alle Maassluizers, zowel jong als oud.

Heb je nog een uitsmijter?

Maassluis maken we samen leefbaarder en eerlijker! De PvdA Maassluis heeft de afgelopen jaren veel bereikt voor de inwoners van de stad. Ik wil dat iedereen ook de komende periode zeker kan zijn van gelijke kansen, betaalbare woningen en leefbare wijken.Om dat te kunnen bereiken heeft de PvdA (lijst 1) op 21 maart 2018 uw stem nodig.