Door op 26 maart 2014

Afscheid oude gemeenteraad

Op dinsdag 25 maart is in een volle raadszaal afscheid genomen van een groot aantal raadsleden die in de periode 2014-2018 niet meer zullen terugkeren in de gemeenteraad.

De PvdA Maassluis nam afscheid van maar liefst 5 van de 6 zittende raadsleden. Alleen Sjoerd Kuiper zal terugkeren in de nieuwe raad met 3 nieuwe collega’s.

Fractievoorzitter Peter van Baalen, tevens de nestor van de raad, ontving uit handen van Burgemeester Koos Karssen een koninklijke onderscheiding.

Joop Luijendijk kreeg voor zijn grote inzet voor de stad uit handen van de Burgemeester de erepenning van de gemeente Maassluis

Daarnaast werden ook Abdel el Hahaoui, Tekin Ates, Turgay Yucel bedankt voor hun jarenlange inzet in de raad en hun inzet voor de stad Maassluis.

Alle vertrekkende raadsleden ontvingen tevens de roemer van de gemeente Maassluis als aandenken van hun raadswerk.

Behalve de Burgemeester hielden ook Pieter Hoogenraad, namens het bestuur, Peter van Baalen als fractievoorzitter en als nestor van de raad en Arnold Keijzer als wethouder toespraken waarin zij niet alleen stilstonden bij het vertrek van de raadsleden van de PvdA Maassluis, maar ook bij de andere vertrekkende raadsleden en ons steunraadslid Jo-Ann van Geest

Uiteraard zal de PvdA Maassluis tijdens een nog te plannen bijeenkomst afscheid nemen van de vertrekkende raadsleden.

As donderdag, 27 maart om 20.00 uur zal de nieuwe Gemeenteraad van Maassluis geïnstalleerd worden.

BjmWFmFIcAAACASBjmTXKlIcAAZM9dBjmOV_QIEAAgw5MBjmNHL9IEAIBKU0BjmMInQIIAEGQ_ZBjmKxY_IUAAtcdtBjmI8K_IAAAg4qk