Bezoek de Hooftzaak

4 maart 2022
Vandaag was de PvdA Maassluis op werkbezoek bij buurtcentrum Hooftzaak gehad om in gesprek te gaan met de medewerkers en bezoekers aldaar. De PvdA Maassluis is trots op het goede werk dat de Stoed doet voor de inwoners van Maassluis.
De Hooftzaak is een ontmoetingsplaats voor inwoners, maar ook een plek waar in een beschermde omgeving men o.a. kan werken met hout, in de tuin, kan schilderen en muziek kan maken. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van een heerlijke lunch gemaakt vanuit hun eigen professionele keuken.
De medewerkers van Stoed hebben ons ook verteld waaruit hun werk bestaat en hoe de huidige situatie in Oekraïne en de dreiging die daarmee gepaard gaat de kwetsbare doelgroep waar zij mee werken bezighoudt.
Aansluitend gingen we ook nog even op campagne in de binnenstad! Met prachtig zonnetje voerden we veel mooie gesprekken in de binnenstad: de rozen en flyers vlogen onze handen uit!
Kan een afbeelding zijn van 6 mensen en staande mensenKan een afbeelding zijn van 5 mensen, staande mensen en buitenshuisKan een afbeelding zijn van 5 mensen, staande mensen en buitenshuis