8 oktober 2013

PvdA betrekt bezoekers Furieade bij verkiezingsprogramma

De PvdA Maassluis was afgelopen zaterdag met alle raadsleden, wethouder Arnold Keijzer en vrijwilligers aanwezig op de Furieade. Tijdens de zonovergoten dag heeft de PvdA Maassluis honderden mensen gesproken, en heeft daar ook vele tientallen enquêtes afgenomen bij Maassluizers.

De PvdA Maassluis betrekt tijdens het opstellen van het verkiezingsprogramma namelijk zo veel mogelijk organisaties, verenigingen en burgers in Maassluis bij het maken van de plannen en voornemens voor de periode 2014-2018. De kans om zo veel mensen te vragen naar hun mening en ideeën over Maassluis heeft de PvdA direct aangegrepen. De prioriteiten die Maassluizers hebben aangegeven zullen worden betrokken bij de laatste afwegingen in van het verkiezingsprogramma. Dat zal eind van het jaar worden gepresenteerd aan de bewoners van Maassluis.

Wat opviel tijdens de Furieade was dat veel bewoners en bezoekers van Maassluis erg enthousiast waren over Maassluis en de Furieade. De PvdA Maassluis complimenteert de organisatie van de Furieade met een prachtig evenement. Maassluizers die de PvdA hebben gemist zaterdag maar wel hun mening willen geven kunnen die altijd per e-mail geven. Mail dan met Sjoerd Kuiper: s.kuiper@maassluis.nl