2 december 2022

PvdA bezoekt zaterdag 3 december de Bloemenbuurt

De PvdA Maassluis bezoekt 3 december de Bloemenbuurt om in gesprek te gaan met bewoners van de wijk. Tussen 11:00 en 13:00 zullen we in de wijk aanwezig zijn! We zullen onder andere de Lavendellaan, het Oleanderpark, de Mimosastraat en de Weverij bezoeken.

Naast dat we langs de deuren gaan om te praten over de wijk organiseren we ook een wandeling. Wilt u verbeterpunten in de wijk laten zien of wilt u de wijk op een nieuwe manier leren kennen? Loop dan mee! We starten om 12:00 bij de hekken van Excelsior.

Fractievoorzitter Jorrit Keijzer : “Van de straat naar de raad. Als PvdA Maassluis willen we zorgen dat uw zorgen besproken worden in de gemeenteraad. Daarom gaan we al meer dan 16 jaar op wijkbezoek. We hopen u snel te spreken.”

Wethouder Sjoerd Kuiper, fractieleden en verschillende vrijwilligers daarom de wijk in gaan. Wij allen hopen u zaterdag te spreken!

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met Iris Vrolijks op het emailadres [email protected]. Kijk voor meer informatie www.pvdamaassluis.nl of benader de PvdA via @PvdAMaassluis op Twitter en Facebook.