6 februari 2022

PvdA Maassluis bezocht de Burgemeesterswijk

Met onze rode rozen ging lijsttrekker Sjoerd Kuiper met een aantal (kandidaat-) raadsleden zaterdagmiddag op 1,5 meter weer de wijk in om in gesprek met de inwoners te gaan, ditmaal van de Burgemeesterswijk.

In het algemeen waren veel inwoners zeer tevreden. De bewoners prezen vooral de groene, rustige wijk en waren over het algemeen ook tevreden over de rest van Maassluis.

Wat door meerdere inwoners werd aangegeven in het dumpen van afval in de ondergrondse containers en een tekort aan groene bakken in de wijk. Vooral vanuit de laagbouw met eigen tuin kregen we de vraag waarom zij geen eigen afvalcontainers hebben zoals het beleid van de gemeente wel is. Deze punten nemen we mee naar het stadhuis.

De PvdA Maassluis gaat al 15 jaar op wijkbezoek om persoonlijk met bewoners te spreken over wat er speelt. Van de raad naar de straat en de informatie van de straat naar de raad.

Wilt u dat we ook bij u in de wijk langskomen, neem dan contact met ons op   via @PvdAMaassluis op twitter, instagram of Facebook