Door Jorrit Keijzer op 4 februari 2014

PvdA Maassluis bezoekt omgeving Tuinstraat

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 8 februari 2014 het centrum van Maassluis. Tussen 11:00 en 13:00 gaat de PvdA de wijk in om in gesprek te gaan met bewoners van het centrum, te beginnen bij de Tuinstraat. Mocht u de sociaal democraten niet op straat treffen, dan is er tussen 13:00 en 14:00 ook een openbaar spreekuur in buurtcentrum De Hooftzaak, PC Hooftlaan 11a.

De PvdA bezoekt regelmatig buurten en wijken in Maassluis om direct zelf met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven bij Maassluizers. De PvdA vindt het belangrijk constant in gesprek te zijn met bewoners. Niet alleen per e-mail, telefoon of twitter, maar ook door gesprekken op straat.

De komende weken bezoekt de PvdA ook andere woonwijken. Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Sjoerd Kuiper: s.kuiper@maassluis.nl.

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer

36 jaar, shiftleader frontoffice in een hotel in Delft, steunraadslid en actief bij de Maassluise Basketbal Vereniging Green Eagles.

Meer over Jorrit Keijzer