15 mei 2018

Samen Maassluis: investeren in een duurzame toekomst.

Na de verkiezingen hebben we een aantal weken onderhandeld met CDA, VVD en D66 en hebben we een akkoord bereikt. De nieuwe coalitie zal het akkoord “Samen Maassluis: investeren in een duurzame toekomst” vrijdagmiddag presenteren in Sluispolder West. Als PvdA Maassluis staan we met een nieuw jong team te trappelen om ons de komende jaren weer inzetten voor de inwoners van onze mooie stad.

De PvdA fractie heeft lijsttrekker en fractievoorzitter Sjoerd Kuiper gekozen tot kandidaat wethouder. De fractie heeft heel veel vertrouwen in Sjoerd en denken dat hij met zijn enthousiasme, kennis en grote ervaring als raadslid hij een goede wethouder zal worden.

Sjoerd Kuiper: “Ik heb enorm veel zin om de komende jaren samen met de collega’s in het college, de raad, de ambtelijke organisatie en vooral betrokken inwoners van de stad verder te werken aan een sociale stad. Het is een grote verantwoordelijkheid maar ik sta te trappelen om aan de slag te gaan voor alle inwoners van Maassluis.”

De PvdA fractie wenst ook de andere kandidaat wethouders Corine Bronsveld en Fred Voskamp (CDA) en Gerard van der Wees (VVD) heel veel succes.

Het persbericht kunt u hieronder lezen.

Persbericht