PvdA Maassluis bezocht de Oranjewijk en het Hoofd

Door Jorrit Keijzer op 27 januari 2018

Vanmiddag was de PvdA op wijkbezoek in de Oranjewijk en op het Hoofd. Leuke gesprekken met bewoners over de leefbaarheid en de toekomst van Maassluis. Bewoners waren tevreden met de rustige buurt maar spraken ook zorgen uit over veiligheid, parkeren en het beheer van de stad (vuil, stoepen, groen en hondenpoep). Na afloop warmden we op bij Grand Café t Hoofd waar enkele bewoners aanschoven tijdens ons spreekuur.

Lijsttrekker Sjoerd Kuiper: “Maassluis maken we samen. Daarom bezoeken we als PvdA al bijna 12 jaar buurten in Maassluis om persoonlijk met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven. Je hoort de meest interessante verhalen, zorgen, ideeën door persoonlijke gesprekken in de wijk. Echt van de straat naar de raad!”

Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl.

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer: zeker zijn van goede sportvoorzieningen Wie is Jorrit Keijzer? Ik ben Jorrit Keijzer, 36 jaar en woon mijn hele leven al in Maassluis. Ik werk in een hotel in Delft. Naast mijn werk ben ik na eerst bestuurslid van de PvdA Maassluis te zijn geweest de afgelopen 4 jaar als steunraadslid actief voor

Meer over Jorrit Keijzer