Kandidaat Raadslid PvdA Maassluis

Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer

Over Jorrit Keijzer

Jorrit Keijzer: zeker zijn van goede sportvoorzieningen

Wie is Jorrit Keijzer?
Ik ben Jorrit Keijzer, 36 jaar en woon mijn hele leven al in Maassluis. Ik werk in een hotel in Delft. Naast mijn werk ben ik na eerst bestuurslid van de PvdA Maassluis te zijn geweest de afgelopen 4 jaar als steunraadslid actief voor deze partij. Verder ben ik al meer dan 25 jaar lid van de Basketball vereniging Green Eagles waarbij ik in die jaren en nog steeds veel vrijwilligerswerk heb gedaan als bestuurder, trainer, commissielid, scheidsrechter,enz.

Waarom ben je kandidaat voor de PvdA?

Ik wil er zijn voor die inwoners in de stad die het even niet alleen redden. Me inzetten om te regelen dat kinderen via een jeugdsportfonds toch lid kunnen worden van een sportvereniging, ervoor te zorgen dat jongeren d.m.v. een starterslening toch in onze stad kunnen blijven wonen, inwoners die zonder werk zitten zo goed en snel mogelijk weer naar een baan helpen en door goede zorg aan huis ouderen de kans te geven zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Daarom ben ik kandidaat voor de PvdA, want Maassluis maken we samen!

Wat wil je de komende jaren bereiken?

Nieuwe sportzalen, goede buitensportaccommodaties en een gemeente die initiatieven van verenigingen positief benadert. Daar wil ik me de komende 4 jaar mede voor inzetten. Maassluis is een stad die volop in ontwikkeling is. Bij de sportaccommodaties is er echter nog een flinke slag te maken. Wil Maassluis een aantrekkelijke stad blijven om in te wonen en te recreƫren dan moet hier de komende jaren ook een slag in gemaakt worden.

Heb je nog een uitsmijter?

Zeker zijn van goede sportvoorzieningen voor iedereen!