Door Sjoerd Kuiper op 15 december 2015

PvdA Maassluis bezoekt Dalenbuurt

De PvdA Maassluis bezoekt zaterdag 19 december de Dalenbuurt. Tussen 11:00 en 13:00 gaat de PvdA de wijk in om in gesprek te gaan met bewoners van Dalenbuurt, o.a. bij de flats van het Sparrendal en het Dennendal.

Wethouder Arnold Keijzer en fractievoorzitter Sjoerd Kuiper gaan zaterdag samen met raadsleden en vrijwilligers in gesprek met zo veel mogelijk buurtbewoners. Mocht u de sociaal democraten niet op straat treffen, dan is er tussen 12:30 en 13:30 ook een openbaar spreekuur in de kantine van volkstuinvereniging ‘De Vluchtheuvel’. Ook het nieuwe ombudsteam van de PvdA zal daar aanwezig zijn.

De PvdA bezoekt regelmatig buurten en wijken in Maassluis om direct zelf met bewoners te spreken over de woon- en leefomgeving en andere onderwerpen die leven bij Maassluizers. De PvdA vindt het belangrijk constant in gesprek te zijn met bewoners. Niet alleen rond de verkiezingen, maar juist ook daarbuiten.

De PvdA Maassluis bezoekt iedere maand een andere wijk. Wilt u ook de PvdA uitnodigen om bij u in de wijk op bezoek te komen, dan kunt u ook daarover contact opnemen met campagnecoördinator Jorrit Keijzer j.keijzer@maassluis.nl.