Raadslid PvdA Maassluis

Zeki Celikkaya

Zeki Celikkaya

Over Zeki Celikkaya

Zeker zijn van goede zorg!

Ik ben Zeki Celikkaya, 44 jaar, getrouwd en heb een dochter van 11 en een zoon van 7. In het dagelijkse leven werk ik al 19 jaar als maatschappelijke werker in Rotterdam. Ik werk al vanaf het begin van mijn carrière met verschillende groepen. Ik heb expertise op het gebied van ouderen, eenzaamheid en dementie. In Maassluis ben ik actief als voorzitter van Stichting Evenaar, lid van IKC-raad basisschool Het Balkon en verder ben ik ook lid geweest van de Adviesraad Samenlevingszaken.

Waarom de PvdA?

Sinds 2002 volg ik de landelijke en lokale politieke ontwikkelingen. In Maassluis heeft PvdA de afgelopen jaren veel gedaan en verantwoordelijk heden genomen. De laagdrempeligheid en betrokkenheid van de partij heeft mij doen besluiten om ongeveer 10 jaar geleden lid te worden van PvdA. Het bieden van kansen, het investeren in kennis, de gelijkwaardigheid en emancipatie van alle burgers in onze samenleving, zijn belangrijke waarden voor mij. De Partij van Arbeid staat hiervoor.

Waar wil jij je de komende vier jaar voor inzetten?

Maassluis is een prachtige stad en dat moeten we ook zo houden. Het uitgangspunt is dat iedereen hieraan kan en mag bijdragen. De afgelopen jaren zijn veel taken vanuit de rijksoverheid neergelegd bij de gemeenten. Kennis die ik via mijn werk in Rotterdam heb opgedaan, wil ik inzetten voor mijn eigen stad. Bijvoorbeeld op het gebied van de bestrijding van eenzaamheid bij zowel jong als oud! Om tot goede beslissingen te komen, is betrokkenheid van de inwoners van Maassluis belangrijk. Maassluis maken we Samen!